Veiligheidsadviseur: Weg ADR, Binnenwater ADN of Spoor RID.

Veiligheidsadviseur: Weg ADR, Binnenwater ADN of Spoor RID. van Reaktie Training & Consultancy

Door: Reaktie Training & Consultancy  10-08-2011
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, ADN

Veiligheidsadviseur 
Per 1 januari 2000 zijn ondernemingen die gevaarlijke stoffen laden/lossen of vervoeren over de weg ADR, Binnenwater ADN of spoor RID, verplicht om per betreffende vervoersmodaliteit een gediplomeerd Veiligheidsadviseur aan te wijzen. Deze persoon moet de taken van Veiligheidsadviseur daadwerkelijk kunnen vervullen.

Cursus Veiligheidsadviseur ADR, ADN of RID
Bij Reaktie Training & Consultancy kunt u de cursus Veiligheidsadviseur Weg ADR, Binnenwater ADN of Spoor RID volgen. Tel: 0168-383800 en vraag naar afdeling Opleidingen of stuur een mail naar   

Reaktie voor het inhuren als externe Veiligheidsadviseur.
Het kan voordelen geven om gebruik te maken van de wettelijke mogelijkheid een Veiligheidsadviseur extern in te huren. Weg ADR, Binnenwater ADN of Spoor RID.
U bent dan verzekerd van een stuk continuïteit: Er is altijd een Veiligheidsadviseur ADR, ADN of RID beschikbaar. U hoeft geen rekening te houden met ziekte, vakantie of vertrek van een Veiligheidsadviseur uit uw onderneming.
Reaktie beschikt  over gediplomeerde Veiligheidsadviseurs ADR ADN en RID.
Onze Veiligheidsadviseurs hebben een ruime ervaring met het vervoer, de op- en overslag van gevaarlijke stoffen alsmede met incidentenbestrijding en rapportages.

Trefwoorden: ADN, ADR Certificaat Basis, Chauffeur gevaarlijke stoffen, Gasmeten in containers, IMDG-code vervoer gevaarlijke stoffen over zee, Registratie Nascholingsuren, RID, Vakbekwaamheid Behandeling Gevaarlijke Stoffen, Veiligheidsadviseur ADN, Veiligheidsadviseur ADR, Veiligheidsadviseur RID, Veiligheidsadviseur Wegvervoer, Wetboeken ADR ADN en RID, Wetboeken IMDG-code, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie,

Contact Reaktie Training & Consultancy

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Reaktie Training & Consultancy

20-01-2011

Veiligheidsadviseur ADR, ADN en RID (opleiding en inhuur)

  De cursus is bestemd voor middenkader en leidinggevend personeel dat verantwoordelijk is voor het vervoer en de overslag van gevaarlijke goederen. Het gaat hier bijvoorbeeld om planners, loodsbazen, warehouse managers, kwaliteitsmanagers en risk-prevention officers.


20-01-2011

Gasmeten, cursus Gasmeten en Gasmeetapparatuur

Voor diegenen die werkzaam zijn bij een bedrijf   waar gevaarlijke goederen worden vervaardigd en/of verwerkt en die hierbij in aanraking komen met draagbare gasmeetapparatuur en meetbuisjes Eveneens voor medewerkers van brandweer- en milieudiensten en voor personeel van opslagbedrijven die containers moeten lossen afkomstig van overzeese werelddelen.