Fysiotherapie De Singel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Singel 16 G , 4255 HD Nieuwendijk nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie De Singel

Fysiotherapie De Singel, de praktijk van Pepijn van der Pluijm.

Fysiotherapie De Singel is een algemene praktijk voor fysiotherapie met als aandachtsgebieden:
Orthopedische revalidatie, sportgerelateerde aandoeningen, schouderklachten (aangesloten bij Schouder Netwerk West Brabant), dry needling en oefentherapie naast de behandelingen voor bijvoorbeeld nek-/ schouderklachten en rugklachten.

Ons team bestaat uit Tosca Beuming Fysiotherapeut en Pepijn van der Pluijm Fysiotherapeut en Master Musculoskeletale revalidatie io.

De doelstelling van de praktijk is om samen met de patiënt te streven naar de best mogelijke behandeling voor de individuele patient.

In verband met drukte is het mogelijk dat we de telefoon niet op kunnen nemen, wij willen u vragen uw naam en telefoonummer duidelijk in te spreken op de voicemail, dan proberen wij u zo snel mogelijk terug te bellen.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwendijk nb Noord-Brabant

Is Fysiotherapie De Singel in Singel 16 G, Nieuwendijk nb Noord-Brabant 4255 HD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Nieuwendijk nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwendijk nb Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwendijk nb Noord-Brabant, 4255 HD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226414]