Schilderwerken & Beglazing P van Sambeek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hopbrouwer 22 , 5253 RE Nieuwkuijk, Noord-Brabant
Heusden, Maaskant

E-mail

Over Schilderwerken & Beglazing P van Sambeek

Van Sambeek Glas- en Schilderwerken is in 1940 opgericht. Inmiddels is het bedrijf al 3 generaties overgegaan van vader op zoon. De laatste 15 jaar is van Sambeek geleidelijk uitgegroeid tot een allround schilders- en glaszettersbedrijf met een vast personeelsbestand van meer dan 20 medewerkers.

Van Sambeek is gespecialiseerd in onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden waarbij de aandacht en zorg voor het uit te voeren project, “groot of klein”, centraal staat.

Wij hechten veel waarde aan de communicatie met onze opdrachtgevers, waarbij kwaliteitscontrole en budgetbewaking een belangrijke plaats innemen.

Tevens vinden wij het binnen ons bedrijf erg belangrijk verantwoord om te gaan met veiligheid en milieu. Om deze reden zijn wij dan ook al sinds 1999 VCA* gecertificeerd.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Schilderwerk
Leveren en plaatsen van beglazing
Anti-graffitibehandeling
Preventieve houtrotsanering
Houtrotherstel
Stralen en coaten trappen, galerijen en balkons
Leveren en plaatsen van ventilatieroosters
Verfspuitwerk (zowel op locatie als geconditioneerd)

Naast het repareren en herstellen van schades beglazen wij tevens complete nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten.

Tevens kunnen wij u adviseren betreffende de geldende normen aangaande letselbeperking, doorvalbeveiliging en brandwerendheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilderwerken & Beglazing P van Sambeek in Hopbrouwer 22, Nieuwkuijk Noord-Brabant 5253 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwkuijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwkuijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwkuijk Noord-Brabant, 5253 RE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825035]