Freelance tekstschrijver Bianca Paulussen specialiseert zich in optimale webteksten

Door: betaalbarewebtekst.nl  15-06-2007
Trefwoorden: Tekstschrijver, Webtekst, Freelance Tekstschrijver

‘Mijn ervaring is helaas, dat het vaak wemelt van de fouten in webteksten. En dat terwijl een website tegenwoordig verreweg het belangrijkste visitekaartje van een onderneming is. Waarom verdient een webtekst niet die aandacht die de tekst voor bijvoorbeeld een advertentie wel krijgt?’, aldus Bianca.

Bedrijven kunnen bij Bianca Paulussen terecht als ze nog geen tekst hebben. Zij schrijft dan aan de hand van een briefing (doelgroep, doelstelling etc.) een optimale tekst. Als een bedrijf al een tekst heeft, kan zij deze corrigeren of desgewenst analyseren op vindbaarheid en herschrijven (ook daarbij zijn doelgroep en doelstelling van belang).

Niet alleen schrijft Bianca teksten voor websites, brochures, mailings, advertenties e.d. ook als auteur timmert zij aan de weg. In 2006 verscheen haar eerste boek ‘Bella maakt alles goed - Dagboek van een paardengek’ (uitgeverij Free Musketeers. Haar tweede boek, 'Mama, ik zie je borstels' kwam uit in 2009.

Trefwoorden: Betaalbare Webtekst, Foutloze Webtekst, Freelance Tekstschrijver, Tekst Voor Website, Tekstschrijver, Vindbare Webtekst, Website Tekst, Webtekst, Webtekstschrijver,

Andere producten en diensten van betaalbarewebtekst.nl

24-03-2011

NIEUW! Webtekst Broncode Quick Analyse

Vindbare website Betaalbaar Optimale keywords Optimale description


09-02-2010

Freelance tekstschrijvers

Betaalbare webteksten!


09-02-2010

Zoekmachine-optimalisatie

Betaalbare vindbare webtekst!


09-02-2010

fouten uit je website halen

Betaalbare correctie van al je teksten