Fysiotherapie Het Steenen Huys

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Steenen Huys 32 , 5673 RS Nuenen, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Het Steenen Huys

Over Fysiovisie
De zekerheid van goede zorg. Dat mag u verwachten van de fysiotherapiepraktijken die bij Fysiovisie zijn aangesloten. Elke praktijk voldoet aan het hoge kwaliteitsniveau dat door de vereniging is vastgesteld, een voorwaarde voor het lidmaatschap. Dat geldt uiteraard voor de fysiotherapie zelf, zodat u de beste diagnose, behandeling en nazorg krijgt. Maar ook de faciliteiten, oefenruimtes, apparatuur, service en bereikbaarheid van de aangesloten praktijken zijn van het hoogste niveau. Lees meer: Kwaliteit, wat betekent dat?

Doordat de Fysiovisie-praktijken intensief samenwerken, kunnen zij elkaars kennis en specialisaties optimaal benutten. Op die manier leren ze van elkaar en wordt de kwaliteit van elke individuele praktijk voortdurend verhoogd. Bovendien hebben de leden samen alle specialisaties in huis. Er is binnen Fysiovisie dus altijd een gespecialiseerde fysiotherapeut voor elke klacht of aandoening.

Niet elke fysiotherapiepraktijk in Oost-Brabant kan lid worden van Fysiovisie. Alleen praktijken die aan de hoge kwaliteits- en lidmaatschapscriteria voldoen komen voor lidmaatschap in aanmerking. De aangesloten praktijken hanteren één kwaliteitssysteem en trekken zoveel mogelijk samen op voor maximale efficiency.

Inmiddels zijn tientallen fysiotherapiepraktijken in Oost-Brabant bij Fysiovisie aangesloten. Daarmee is de vereniging een factor van belang in het overleg met zorgverzekeraars en andere partijen. Eén doel staat daarbij altijd voorop: u, de patiënt, de zekerheid bieden van goede zorg. Of beter gezegd: de béste zorg.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-Het-Steenen-Huys/410418765706192

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Het Steenen Huys in Het Steenen Huys 32, Nuenen Noord-Brabant 5673 RS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Nuenen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuenen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuenen Noord-Brabant, 5673 RS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827099]