Hoogstraten Wonen Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pinckart 9 , 5674 CB Nuenen, Noord-Brabant

E-mail

Over Hoogstraten Wonen Van

Van Hoogstraten Wonen in Nuenen heeft een uitgebreid pakket aan woningstoffering die aan al uw specifieke woonwensen voldoet.

Of het nu gaat om raamdecoraties, shutters, gordijnen, harde of zachte vloeren of horren, wij kunnen het u aanbieden. Wij hebben tal van inrichtingsmogelijkheden voor iedere smaak, voor ieder budget. U kunt bij ons dan ook rekenen op een deskundig advies, in een prettige sfeer.

U bent van harte welkom in onze zaak, ook als u zich alleen wilt oriënteren.

Een afspraak om bij u thuis te komen adviseren is altijd mogelijk. Desgewenst kunnen we dan ook inmeten, voor een offerte op maat.

In 1962 opgericht door zijn grootvader en daarna succesvol overgenomen door zijn vader, is Van Hoogstraten Wonen sinds januari 2010 in handen van Rogier van Hoogstraten, daarbij geholpen door zijn vrouw Irene. Rogier is echter al 18 jaar werkzaam in het familiebedrijf.

Rogier besteedt 3 dagen per week aan het op afspraak advies geven bij klanten thuis. Dit combineert hij met het zelf hangen en plaatsen van raamdecoraties, shutters, gordijnen, hordeuren en het leggen van PVC vloeren. Het leggen van de overige vloeren wordt gedaan door de vaste medewerkers. Op woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag is Rogier op de zaak aanwezig om daar klanten van een goed advies te voorzien. Irene doet dit op de overige dagen van de week en combineert dit met alle administratieve- en kantoorwerkzaamheden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vanhoogstratenwonen/

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogstraten Wonen Van in De Pinckart 9, Nuenen Noord-Brabant 5674 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nuenen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuenen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuenen Noord-Brabant, 5674 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822699]