Persbericht: Opleiding Verkoopstyling van House of KIKI groot succes

Persbericht: Opleiding Verkoopstyling van House of KIKI groot succes van House Of KIKI

Door: House Of KIKI  27-04-2008
Trefwoorden: Makelaar, Verkoopstyling, Verkoopstylist

De nieuwe Nederlandse Opleiding Verkoopstyling van House of KIKI is een enorm groot succes.

Opleidingscentrum House of KIKI leidt verkoopstylisten in spé gedurende een 4-daagse training op tot zelfstandig ondernemers. De opleiding bestaat uit drie theoriedagen en één praktijkdag, waarbij een te koop staande woning daadwerkelijk door de cursisten gestyled wordt, zodat deze optimaal gepresenteerd kan worden op de huizenmarkt.

Kim Trommar, specialist in verkoopstyling en oprichtster van House of KIKI: ‘House of KIKI heeft een uniek verkoopstyling concept geschreven; het is ontwikkeld voor de Nederlandse huizenmarkt. In 2007 hebben we onderzoek gedaan onder makelaars en particuliere huizenbezitters waaruit bleek dat Nederland wel klaar is voor verkoopstyling, dat langzaam overwaait uit de VS, echter niet voor een te hoge prijs. Tot nu toe werkten de verkoopstylisten in Nederland met (dure) diagnoserapporten die worden overhandigd aan de huisverkoper. Een House of KIKI verkoopstylist gaat echter DIRECT aan de slag in een te koop staande woning, zodat er snel resultaat bereikt wordt, tegen een relatief klein budget. Onze cursisten zijn inmiddels (bijna) allemaal aan het werk, omdat de Nederlandse makelaars ook enthousiast zijn over dit concept. Het levert voor alle partijen een WIN-WIN situatie op; een huis staat minder lang te koop en wordt tegen een hogere prijs verkocht aangezien het een breder publiek aantrekt.’

Kirsten Slager, marketing- en internetspecialist en medeoprichtster van House of KIKI: ‘Eén van de krachten van House of KIKI is haar grote (online) netwerk met landelijke dekking, met inmiddels hoge naamsbekendheid. Verkoopstylisten die gecertificeerd zijn via het House of KIKI opleidingscentrum krijgen exclusieve toegang tot dit Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten ofwel CNVV. En onlangs is House of KIKI unieke samenwerking aangegaan met Michiel de Zeeuw, bekend als vaste stylist van het televisieprogramma TV Makelaar. Michiel heeft zijn eigen bedrijf Mad Department en neemt een vast deel van de cursus op zich, o.a. het maken van 3D animaties’.

Aangezien House of KIKI flexibel wil zijn naar haar cursisten, wordt de opleiding afwisselend in Noord-Brabant (Helmond) en Noord-Holland (Haarlem) gehouden. Inmiddels zijn er al 3 opleidingen gegeven en bijna 20 verkoopstylisten met succes opgeleid. Vanwege publicatie van een groot artikel over House of KIKI in het Haarlems Dagblad van 12 april jl. zitten de 4-daagse opleidingen in Haarlem tot oktober volgeboekt. De eerstvolgende opleiding in Helmond vindt plaats van 21 t/m 24 mei. Hiervoor zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Noot voor de redactie:
House of KIKI Opleiding en Netwerk voor Verkoopstylisten
Kim Trommar (Helmond) 06 - 19092404
Drs. Kirsten Slager (Haarlem) 06 - 19092409
Website: www.opleidingverkoopstyling.nl
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Binnenhuis Architect, Binnenhuis Architectuur, Cursus Verkoopstyling, Makelaar, Opleiding Verkoopstyling, Training Verkoopstyling, Verkoopstyling, Verkoopstylist, Verkoopstylisten, Woonadvies, Woonstyling, Woonstylist, Woonstylisten,