Tandartsenpraktijk Catshuys

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob Catsstraat 2 , 5671 VR Nuenen, Noord-Brabant

E-mail

Over Tandartsenpraktijk Catshuys

Een bezoek aan de tandarts, geen hobby van u? Tandarts Nuenen vlakbij centrum van Nuenen

Dit begrijpen wij, en ons enthousiaste team zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en uw vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Hopelijk maakt dat de drempel wat lager om ons op tijd naar uw gebit te laten kijken. Samen met u doen wij er alles aan om Uw mond zo gezond mogelijk te houden. Uw gebit staat bij ons voorop en wij vinden het belangrijk om de tijd voor onze patiënten te nemen en kwaliteit te leveren.

Onze mondhygiëniste Arlinda zal voornamelijk de zorg van uw tandvlees voor haar rekening nemen, maar u kunt ook denken aan halfjaarlijkse gebitscontroles en het vullen van gaatjes met composiet. U kunt met alle vragen over preventie bij haar terecht.

Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden, hebben wij de meest moderne apparatuur in huis en volgen onze tandartsen en assistentes regelmatig cursussen en lezingen. Zo hoeft U bij ons voor kronen niet meer te happen en gebruiken wij bij veel behandelingen een microscoop.

In geval van vervolgbehandelingen, kunnen wij voor u een begroting maken en daarbij ook een vergoedingenoverzicht meegeven. Zo bent u meteen op de hoogte van de vergoeding van uw verzekeraar en eigen bijdrage voor deze behandeling.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch (T: 040-2844295) of per mail (E: info@tandartsnuenen.nl) contact met ons opnemen om uw vraag te stellen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartsenpraktijk Catshuys in Jacob Catsstraat 2, Nuenen Noord-Brabant 5671 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Nuenen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuenen Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuenen Noord-Brabant, 5671 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819981]