Vianen Bouwadvies BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Pinckart 54 , 5674 CC Nuenen, Noord-Brabant

E-mail

Over Vianen Bouwadvies BV

Vianen Bouwadvies bv is een jonge onderneming die zich tot doel heeft gesteld om de constructieve veiligheid van monumentale gebouwen te bewaken. Gebaseerd op ruime ervaring in constructieadvies voor vele oude gebouwen wordt met jong elan het oude behouden. De specifieke kennis voor oude bouwconstructies is voorhanden en wordt met de moderne rekentechnieken worden gecombineerd. De regelgeving voor bestaande bouw is dan ook bekend terrein en wordt ingezet om een project realistisch en praktisch constructief in te vullen. De kerntaken zijn gericht op inspecteren, analyseren en adviezen voor bestaande oude gebouwen. De complexiteit die de huidige bouwregelgeving bij behoud, restauratie en herbestemming vraagt van de bestaande constructie is dan ook bij Vianen Bouwadvies in goede handen. Voor nieuwbouwprojecten zijn alle inzichten in de moderne constructies voorhanden en kan zorggedragen worden voor een architectonische en kostenverantwoord constructief ontwerp. Door het aangaan van samenwerking kan voor elk project van ontwerp tot uitvoering de constructie ontworpen en uitgewerkt worden. Er wordt voldaan aan alle eisen van het bouwbesluit. Op alle werkzaamheden van Vianen Bouwadvies bv is DNR2011 van toepassing.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vianen Bouwadvies BV in De Pinckart 54, Nuenen Noord-Brabant 5674 CC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nuenen Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nuenen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nuenen Noord-Brabant, 5674 CC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820289]