Lumibright CCFL Lichtpanelen en Displays

Lumibright CCFL Lichtpanelen en Displays van Ydc Technology

Door: Ydc Technology  29-03-2007

YDC Technology is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van innovatieve producten op internationaal niveau. Onze core-business is het verkopen van hoogwaardige LumiBright™ lichtreclamepanelen. Ons bedrijf, gevestigd te Nuenen (bij Eindhoven), wil door middel van haar product een nieuw “hot-item” in de signmarkt creëren.

LumiBright™ is een ultra dun lichtpaneel (3 cm) dat een egale lichtverdeling geeft door de Dotmatrix plaat (6 mm). Dit is een plaat die op een speciale manier gedot wordt waardoor het licht van de CCFL* lampen egaal over de plaat verspreid wordt.

CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp) is een verlichting, ooit door Philips ontwikkeld, en wordt in dit product toegepast vanwege het mooie, witte en koude licht dat de lamp afgeeft. De CCFL verlichting die gebruikt wordt in LumiBright™ heeft een lange levensduur van 44.000 branduren. In tegenstelling tot TL verlichting gaat de CCFL verlichting twee tot drie keer zo lang mee. Daarbij is LumiBright™ geheel onderhoudsvrij. Tevens geeft LumiBright™ geen warmte af, waardoor visuals langer intact blijven.

De techniek zorgt ervoor dat het product op lage spanning werkt (12V) en zo 80% energie bespaart in vergelijking tot een conventioneel TL.

Voordelen van LumiBright™:

- Het paneel is ultra dun (3 cm)
- Het paneel is innovatief en heeft een hoogwaardige attentie waarde
- De CCFL techniek geeft egaal, helder en wit licht
- Vrijwel geen warmte, hierdoor ook geen verkleurde prints
- Energiezuinig, maar liefst 80%
- LumiBright™ gaat 2 tot 3 keer zo lang mee als TL