100% Laagste prijs Groene energie voor particulier en onderneming!! Prijsgarantie

100% Laagste prijs Groene energie voor particulier en onderneming!! Prijsgarantie van Classic International

Door: Classic International  24-08-2008
Trefwoorden: Gas, Energie, Electra

Greenchoice en Euphony hebben als doelstelling om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten overstappen op groene energie. Onze toekomst en die van onze kinderen ligt bij duurzame opwekking. De natuur lijdt te zeer onder de gevolgen van vervuiling door de verbranding van fossiele brandstoffen en het broeikaseffect. Dit terwijl de alternatieven nu al voor handen zijn! Kies daarom nu bewust via Euphony voor groene energie van Greenchoice.

Uw voordeel

Euphony en Greenchoice bieden u zowel voor groene stroom als groen gas nu en in de toekomst een kortinggarantie van 0,25 eurocent ten opzichte van de grijze energieprijs van uw regioleverancier. De korting geldt voor elke kWh stroom en elke m3 gas die u verbruikt. Met deze korting bent u dus gegarandeerd voordeliger uit dan bij uw regioleverancier!

Waarom is euGREEN onweerstaanbaar?

ü Een uitstekende en persoonlijke service

ü Gegarandeerd goedkoper dan uw regioleverancier

ü 100 % groene energie

ü Transparante en eenvoudige tarieven

ü Betere voorwaarden zonder enige aanpassing aan uw bestaande installatie


Hoe werkt het in de praktijk

Samen met uw Euphony consultant vult u de overeenkomst voor levering van duurzame energie volledig in. Euphony bezorgt een exemplaar van de overeenkomst aan Greenchoice.

Zij zorgen vervolgens voor de complete administratieve afhandeling met uw huidige leverancier. U heeft hier in het geheel geen omkijken naar en u loopt geen risico. Uw huidige leverancier verlaagt uw maandelijkse voorschotbedrag met de kosten voor stroom en gas. Alleen indien van toepassing blijft die leverancier u nog kosten voor water, kabeltelevisie en/of gemeentelijke heffingen in rekening brengen.

U ontvangt van Greenchoice een bevestiging met het voor u vastgestelde voorschotbedrag. Dit wordt bepaald op basis van uw historisch jaarverbruik dat Greenchoice van de netbeheerder doorkrijgt. Vervolgens wordt bij u maandelijks het voorschotbedrag voor de groene energie geïncasseerd. Greenchoice stuurt u een duidelijke jaarafrekening, waarin het prijsvoordeel is verwerkt.
http://www.classic-international.nl/contents/nl/d63.html

 

Trefwoorden: Electra, Energie, Gas, Groene Energie, Laagste Prijs, Prijs Garantie