Kunst, jij en je omgeving

Door: Kunstinzicht  11-02-2009
Trefwoorden: Expositie

Op 22 maart wordt de expositie kunstinzicht georganiseerd op het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. In zowel de expositiezaal als de omliggende ruimtes zijn allerlei kunstwerken met een relatie tot de eigen omgeving van de kunstenaars te bewonderen.

Van schilderijen tot gedichten, van beelden tot foto’s en van land art ontwerpen tot modeontwerpen. kunstinzicht is bewust zo breed mogelijk opgezet voor de meest uiteenlopende kunstdisciplines.

De kunstenaars zijn vrijwel allemaal nauw verwant aan het Jacob-Roelandslyceum. Het JRL besteed van oudsher veel aandacht aan kunst en cultuur.
Reden te meer om juist nu een heuse expositie te organiseren. We zijn namelijk trots op het werk wat onze leerlingen en docenten maken! We willen het werk dan ook graag laten zien op 22 maart a.s. tussen 14.00 en 16.30 uur.

Streekfestival Het Groene Woud
kunstinzicht heeft een samenwerkingsverband met Stichting Streekfestival Het Groene Woud. Alle werken die tentoon worden gesteld hebben een relatie met de eigen omgeving van de kustenaar, en dus Het Groene Woud, een gebied waar wij middenin leven. Werken die geselcteerd worden op 22 maart door onze kunstcommissie mogen geëxposeerd worden op het kunstplein van Streekfestival Het Groene Woud, dat dit jaar gehouden wordt op zondag 5 juli, Landgoed Velder te Liempde.


Kunst, cultuur en het Jacob-Roelandslyceum
Op het Jacob-Roelandslyceum creëren we een podium voor kunst en cultuur. De werken van leerlingen, maar ook echte kunstenaars staan hierbij centraal. Vorig jaar is de cultuurprofilering van start gegaan. Kunst en cultuur krijgen steeds meer een “gezicht” op het Jacob-Roelandslyceum, mede door de samenwerking met externe instanties en projecten als kunstinzicht.


Bekijk, ervaar en verbeeld kunst op het Jacob Roelandslyceum in Boxtel!


Noot voor de redactie – niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
kunstinzicht
Rob Noordman


’t Laar 1
5688HH Oirschot
T 0653137306
E [email protected]
I www.kunstinzicht.net

Trefwoorden: Expositie