Sani-Rent

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Garstakker 7 , 5688 PH Oirschot, Noord-Brabant

E-mail

Over Sani-Rent

Uw evenement krijgt van vele professionals alle aandacht. Niets laat u daarbij aan het toeval over. Daarom is een tijdige en smetteloze installatie van toilet- en douchewagens voor u een vereiste. De aansluitingen dienen onherroepelijk te blijven functioneren. En na afloop dient er snel en onberispelijk te worden opgeruimd.
Met Sani-rent ontneemt u zich iedere zorg. Vanaf een tijdige aanwezigheid van de sanitaire voorzieningen t/m een perfecte aansluiting en een aandachtige bemanning.

In geval van onverhoopte storing is Sani-rent snel ter plaatse. Want haar service-organisatie strekt zich uit over geheel Europa.

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd. De voorzorgsmaatregelen van Sani-rent zorgen dat niemand in verlegenheid wordt gebracht. Aandacht, vakkennis en ervaring gaan voor evenementen van uw kaliber hierbij hand in hand.

Met Sani-rent beschikt u over vele typen en formaten in de uitvoeringen. Van luxe tot zeer luxe. Van groot tot groter. Zo nodig gecompleteerd met achtergrondmuziek en decoratieve planten. Steeds afgestemd op de omvang van uw evenement. In materiaal, afwerking en service voor u de meest hoogwaardige benadering.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oirschot Noord-Brabant

Is Sani-Rent in Garstakker 7, Oirschot Noord-Brabant 5688 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oirschot Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oirschot Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oirschot Noord-Brabant, 5688 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815216]