huisoppas.nl "DE" huisoppas bemiddelingsorgansatie

huisoppas.nl   "DE" huisoppas bemiddelingsorgansatie van huisoppas.nl

Door: huisoppas.nl  14-02-2007
Trefwoorden: Beveiliging, Beheer, Bewaking

De huisoppassers van "Home and Family Care" zijn niet de eerste de beste.

Met verantwoordelijkheidsgevoel behandelen zij uw huis en bezittingen.

Gemaakte afspraken worden nauwgezet nagekomen. De post gesorteerd, de planten water gegeven, de tuin gesproeid,het gras gemaaid en uw huisdieren verzorgd.

Tijdens uw afwezigheid gaat alles door alsof u zelf aanwezig bent.

Zekerheid met een betrouwbare oppasser.
Voordat men huisoppasser kan worden bij "Home and Family Care" is een uitvoerig vragenformulier ingevuld. De gegevens worden zorgvuldig geevalueerd en de antecedenten worden nagetrokken door een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Daarna volgt nog een bezoek van een van de consulenten voor een persoonlijke kennismaking en kan men elkaar beter te leren kennen. Acceptatie volgt als er van beide zijden een positieve indruk is onstaan.

Huisoppassers zijn meestal vitale 50+ echtparen of stellen welke een avontuurlijke instelling hebben.
Onder de ingeschreven huisoppassers vindt men (ex) politie inspecteurs, beveiligers en militairen.
Zij bezitten speciale vaardigheden welke aansluiten bij opdrachten waarbij een verhoogd risico bestaat voor inbraak en/ of vandalisme.
Maar ook personen welke ervaring hebben in dierverzorging, en/of tuinonderhoud en (ex) ruiters/ paardenverzorgers, waarop een beroep gedaan kan worden op locaties waar deze talenten gevraagd zijn.
Voor opdrachten buiten Nederland zijn altijd de juiste personen te vinden welke ook de taal van het betreffende land beheersen.

Indien u eens op vakantie wilt of afwezig bent, terwijl de kinderen thuisblijven, kunnen competente gastouders tijdelijk uw huishouden overnemen en de kinderen opvangen en verzorgen.

U kunt meer informatie vinden op de site  www.huisoppasser.nl  

U kunt ook telefonisch meer informatie vragen. tel.nr. 06-24452944

Trefwoorden: Beheer, Beveiliging, Bewaking, Huisbeveiliging, Huisbewaking, Huisdierverzorging, Huisoppas, Huisoppasdienst, Oppas, Vakantieoppas, Woningbeheer