Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. J. v.d. Mortellaan 3 , 5091 JJ Oost West en Middelbeers, Noord-Brabant

E-mail

Over Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest

Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest ligt op Landgoed Baest, één van de oudste en mooiste landgoederen van Noord-Brabant. Een plek met een rijke historie, waar rust en stilte op aangename wijze overheersen. Hier worden overledenen begraven met respect en liefde voor de natuur, zonder dat dit leidt tot verstoring van het landschap. De kringloop van het leven staat hier centraal; het lichaam wordt weer teruggegeven aan de natuur.

Op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest kunt u zelf uw laatste rustplaats uitzoeken. Een eeuwige rustplaats, want de graven op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest worden niet geruimd, tenzij u kiest voor een duur van 50 jaar. Bovendien biedt de natuurbegraafplaats voor nabestaanden een prettige plek voor natuurbeleving, contemplatie en bezinning.

Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest is een samenwerking tussen Landgoed Baest en Bijnen Uitvaartverzorging. Landgoed Baest stelt een deel van het landgoed ter beschikking voor natuurbegravingen en verzorgt het onderhoud van het bos. Bijnen Uitvaartverzorging ontfermt zich over alles wat komt kijken bij een uitvaart op Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest. U kunt hierbij denken aan het uitzoeken van het graf, het maken van het graf, de keuze van de uitvaartkist, het begeleiden van de uitvaart en het verzorgen van condoleances en bijeenkomsten in ontvangstruimte de Eikehoef.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/natuurbegraven/

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oost West en Middelbeers Noord-Brabant

Is Natuurbegraafplaats Bos van de Heilige Geest in Dr. J. v.d. Mortellaan 3, Oost West en Middelbeers Noord-Brabant 5091 JJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oost West en Middelbeers Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oost West en Middelbeers Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oost West en Middelbeers Noord-Brabant, 5091 JJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815293]