Beenakkers Gebroeders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heistraat 18 , 4909 BE Oosteind, Noord-Brabant

E-mail

Over Beenakkers Gebroeders

Ons bedrijf is werkzaam in het Grondverzet, Agrarisch Loonwerk en daarnaast de Gewasverzorging
Het machinepark is daardoor heel divers, voor het grondverzet gebruiken wij JCB Kranen, Case laadschoppen, Veenhuis kippers en een minigraver Hitachi.

Voor het Agrarisch loonwerk is het machinepark veel uitgebreider, machine voor het bewerken van de grond, het klaarmaken en inzaaien van gras, maïs, graan, groenten enz.
Het bemesten van bouw- en grasland.
Het oogsten van de gewassen van bv. gras, maïs en graan zijn we uitermate goed uitgerust met 3 hakselaars en 2 combines.

De Gewasverzorging wordt uitgevoerd door een zelfrijdende spuit en een getrokken veldspuit. Naast een zo goed en gezond mogelijk gewas te verkrijgen wordt er met deze machines ook vloeibare kunstmest gespoten om een optimale en gelijkmatige groei te bevorderen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beenakkers Gebroeders in Heistraat 18, Oosteind Noord-Brabant 4909 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oosteind Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosteind Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosteind Noord-Brabant, 4909 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821350]