Fysiotherapie Totaal Oosterhout

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Vincentiusstraat 92 , 4901 GL Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysiotherapie Totaal Oosterhout

Fysiotherapie Totaal Oosterhout is een locatie waar meerdere therapieën worden uitgeoefend:

- FYSIOTHERAPIE: De fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegen van mensen in hun dagelijkse omgeving en maatschappelijke participatie. Fysiotherapie richt zich op het verhelpen van klachten die gerelateerd zijn aan de houding of aan het bewegend functioneren. De fysiotherapeut onderzoekt, behandelt, adviseert, informeert en motiveert tot oefenen en beter bewegen. Zo probeert hij ook herhaling van klachten te voorkomen. De fysiotherapeutische behandeling kan ook ter preventie van klachten dienen. Fysiotherapie helpt de mens dus om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Fysiotherapie kan toegepast worden bij alle leeftijdsgroepen.

- HOLISTISCHE THERAPIE: Ontspanningstherapie is één van de behandelingen die binnen de fysiotherapie toegepast kan worden. De holistische therapie kan gezien worden als een specialisatie hierop.

- SPORTMASSAGE: Heeft u spierpijn, vermoeide spieren, een stijve nek, een pijnlijke rug, of gevoelige benen? Een ontspannende massage kan dan iets voor u zijn. Een massage zorgt voor verlichting en bespoedigt het herstel. Voor sporters kan dat zijn na een training of wedstrijd. Het herstel wordt versneld zodat u zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. Ook als u geen sporter bent kunnen wij u van dienst zijn bij een stijve nek, een pijnlijke rug e.d.

- EASY TAPING
Easy Tape & de Easy Taping Methode zijn nieuw. Deze Zwitserse methode is dé revolutie op het gebied van functioneel tapen. Het is gebaseerd op principes uit de fysiotherapie, kinesiologie en osteopathie. Bij deze functionele aanpak wordt neuroreflectoire fascilitatie gecombineerd met mechanische sturing. Easy Taping versnelt het genezingsproces, geeft pijnvermindering en is een onmisbaar onderdeel bij de actieve therapeutische aanpak. De methode wordt wereldwijd succesvol toegepast door fysiotherapeuten, sportartsen en sportverzorgers.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Totaal Oosterhout in Sint Vincentiusstraat 92, Oosterhout nb Noord-Brabant 4901 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4901 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228650]