!GO voor mensenwerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminakanaal Noord 3 , 4902 VR Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over !GO voor mensenwerk

Sociaal Werkbedrijf !GO voor mensenwerk

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Uw vraag naar personeel of uw opdracht voor werk vullen wij in met medewerkers uit de Participatiewet. Daarmee geeft u gemotiveerde medewerkers met een arbeidsbeperking een kans om aan de slag te gaan. Via !GO voor mensenwerk draagt u zo bij aan de 125.000 garantiebanen die werkgevers hebben toegezegd in het kader van de Participatiewet.

De juiste verbinding leggen tussen mens en werk staat bij ons centraal. Onze werkwijze is daarom heel praktisch: één contactpersoon behandelt uw aanvraag, neemt met u uw wensen door, verzorgt de selectie, de plaatsing en geeft antwoord op al uw vragen over regelingen en financiële mogelijkheden.

Onze jobcoach begeleidt de werknemer op de werkvloer, indien nodig voor langere tijd. Wij zorgen er voor dat de medewerkers door middel van opleidingen, trainingen en stages klaar zijn voor een reguliere baan. Met als eindresultaat: gekwalificeerd personeel passend in uw bedrijf!

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over onze producten en diensten (verpakken & monteren, groenvoorziening, facilitaire diensten, loonwaardepaling Talent6, plaatsing & detachering)? Wij informeren u graag!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/GO_bv

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout nb Noord-Brabant

Is !GO voor mensenwerk in Wilhelminakanaal Noord 3, Oosterhout nb Noord-Brabant 4902 VR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4902 VR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818712]