Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hildebrandlaan 49 , 4904 HA Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda

Bij het Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda kunt op twee locaties: Hildebrandlaan 49 in Oosterhout en Oosterstraat 106 in Breda, al 25 jaar Iyengar yoga lessen volgen.
Iyengar yoga is een vorm van hatha yoga. Tijdens de groepslessen, krijgt u individuele begeleiding in het doen van lichaamshoudingen (asanas) en bewust te worden van de ademhaling, door het beoefenen van ademhalingsoefeningen (pranayama).
Deze vorm van yoga is voor iedereen geschikt. Voor kinderen, jongeren, volwassenen, zwangeren, ouderen, senioren. Er zijn speciale yoga lessen voor hen die lichamelijk en/of geestelijke klachten hebben. Om kennis te maken met deze vorm van yoga, volgt u een proefles. Er is mogelijkheid om privéles te volgen.
Yoga is een levensfilosofie. U krijgt tijdens de yoga lessen uitleg over hoe bewust te worden van wie u werkelijk bent (spiritualiteit). Tijdens de begeleidde meditatie, welke u als losse lessen kunt volgen, wordt spiritualiteit in praktijk gebracht.
U kunt tot Iyengar yoga leraar opgeleid worden bij het Iyengar Yoga Leraren Opleiding Brabant. De studie duurt minimaal 3 jaar. Vereiste is 3 jaar ervaring met het beoefenen van Iyengar yoga.
Het examen wordt afgenomen door de Iyengar Yoga Vereniging Nederland. De naam ‘Iyengar’ is een handelsnaam (trademark), die gebruikt mag worden, als u bent geslaagd voor het landelijk examen (Introductory).

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout nb Noord-Brabant

Is Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda in Hildebrandlaan 49, Oosterhout nb Noord-Brabant 4904 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4904 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227763]