Jin Rijschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leonie van Oudyckstraat 6 , 4906 JC Oosterhout nb, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Jin Rijschool

Ik ben Jin Bishesar. Rijschool JIN bestaat al vanaf 2000.
Voordat ik met mijn rijschool begon, heb ik jarenlang ervaring opgedaan als vrachtautochauffeur en ook als part-time Rij-instructeur voor de vrachtauto. Dankzij de ervaring door dat ik veel op de weg heb gezeten en veel mensen kennis heb opgedaan is rijschool JIN mede daardoor een groot succes geworden.

Mobiliteit wordt steeds belangrijker en tegelijkertijd complexer door de hoge eisen die gesteld worden aan alle verkeersdeelnemers. Je leert op een goede, veilige en vooral betrouwbare wijze met het voertuig om te gaan op een manier die bij jou past. Met maar één doel: jou uiteindelijk klaar te stomen voor het halen van je rijbewijs!

Het Nieuwe Rijden is een rijstijl die met moderne, computer-gestuurde motoren in nieuwe auto's brandstofbesparend werkt. Deze 'nieuwe' rijstijl wordt gestimuleerd door de overheid en ook bij rijlessen wordt er aandacht aan besteed. Vanaf 2008 is Het Nieuwe Rijden een verplicht onderdeel in het praktijkexamen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout nb Noord-Brabant

Is Jin Rijschool in Leonie van Oudyckstraat 6, Oosterhout nb Noord-Brabant 4906 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Losse Rijles diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Losse Rijles per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4906 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815815]