Kooy BV vd Stoomketelverhuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Denariusstraat 19 A , 4903 RC Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Kooy BV vd Stoomketelverhuur

De Van der Kooy Pijnacker Groep is een zeer veelzijdig bedrijf werkzaam in onder andere de industriële dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het be- en verwerken van plantaardige oliën en vetten tot bio-brandstof; wij leveren vaste en vloeibare biomassa. Ook leveren wij producten waar biodiesel van gemaakt kan worden.

Tevens hebben wij een jarenlange ervaring in de reiniging van opslagtanks van plantaardige oliën en vetten. Deze tankreiniging gebeurt met vacuumwagens. Het product wat uit de tanks komt kunnen wij verwerken in onze installaties

Wij verhuren al sinds 1958 mobiele stoomketels aan tuinbouw, aan industrie en offshore. Deze ketels zijn gas- en/of olie gestookt met verschillende capaciteiten. De huurperiodes variëren hierbij vanaf één dag tot zelfs meerdere jaren.
Onze stoomketels kunnen ook op bio-olie gestookt worden.

Wij zijn industriële dienstverlener en denken oplossingsgericht met de klant mee.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning, Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout nb Noord-Brabant

Is Kooy BV vd Stoomketelverhuur in Denariusstraat 19 A, Oosterhout nb Noord-Brabant 4903 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4903 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3704410]