Makelaardij Klijsen og & Onteigeningszaken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lodewijk Napoleonlaan 77 , 4904 LH Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Makelaardij Klijsen og & Onteigeningszaken

Klijsen Makelaars & Taxateurs is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Oosterhout (NB) en is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in makelaardij en taxeren. Daarbij zijn wij zeer actief in het buitengbied en bijbehorende rentmeesterzaken.

Klijsen Makelaars & Taxateurs is één van de Buitenstate-Makelaars in Nederland. Buitenstate is een samenwerkingsverband van NVM makelaars dat zich richt op bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in het buitengebied.

Dankzij kantooroprichter Jac Klijsen, hebben we ruim 48 jaar praktijkervaring op zowel het gebied van wonen als van agrarisch & landelijk vastgoed. Klijsen is bekend met landelijk wonen, melkvee-, varkens-, pluimvee- en paardenhouderijen, akkerbouw- en (glas)tuinbouwbedrijven.

Vanuit Oosterhout bedienen we vele opdrachtgevers uit voornamelijk Midden- en West-Brabant. We voelen ons thuis in het buitengebied, maar onze woningspecialisten komen zeker ook graag in het dorp en de stad.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaardij Klijsen og & Onteigeningszaken in Lodewijk Napoleonlaan 77, Oosterhout nb Noord-Brabant 4904 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4904 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826417]