ParaMedisch Centrum Pasteurlaan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pasteurlaan 9 B , 4901 DH Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over ParaMedisch Centrum Pasteurlaan

De praktijk is gelegen in Oosterhout naast het AMPHIA ziekenhuis aan de Pasteurlaan. Het pand heet EZC ZORROO (Eerstelijns Zorg Centrum) en u kunt het dit bereiken door via de slagbomen het parkeer terrein van het ziekenhuis door te rijden. Rechts achterin vind u zowel de huisartsenpost en het gebouw EZC recht voor u.

In dit grote gezondheidscentrum zitten meer dan 17 verschillende zorgverleners waaronder onze praktijk met gespecialiseerde fysiotherapeuten. De praktijk heeft een ruime wachtkamer met een receptie, 4 behandelkamers en een grote sportzaal met functionele trainingsapparatuur.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ParaMedisch Centrum Pasteurlaan in Pasteurlaan 9 B, Oosterhout nb Noord-Brabant 4901 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4901 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226978]