Petra Busio Energetisch Therapeut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandheuvel 59 , 4901 HV Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Petra Busio Energetisch Therapeut

Petra Busio, natuurgeneeskundige in Oosterhout in Noord Brabant en bij velen bekend als “het kruidenvrouwtje”, werkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht.

Dit is vaak het begin van een herstel.

Paranormale therapie is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen, de levensenergie kan het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderen. Daarbij is niet het wegnemen van de klacht het belangrijkst, maar het zoeken naar en het behandelen van storingen en blokkades in het energiesysteem van de cliënt.

Petra Busio is al 10 jaar actief bezig in Oosterhout met het organiseren van de jaarlijkse beurs “De Lichtcirkel” en afgelopen jaar de Miracle. Zij is ook actief als bestuurslid van Stichting “De Verbinding”.

Haar verschillende disciplines zijn:
■ Paranormale therapie.
■ Automatisch schrift.
■ Spontane waarnemingen.
■ Het boek “Overgewicht Als licht”.
■ Het geven van verschillende workshops.

Petra Busio heeft een TBNG verzekeringscertificaat en is aspirant lid van het verbond Beroepsorganisatie van natuurgeneeskundige therapeuten. En hoop in mei 2012 De opleiding HBO voor paranormaal therapeut afgerond te hebben zodat u uw rekening via uw zorgverzekering vergoed krijgt.

Opgeleid in Stress counseling, omgaan met je paranormale vermogens, vele spirituele workshops gevolgd. En natuurlijk via automatisch schrift met de goddelijke wereld mag ik veel wijsheid ontvangen.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Petra Busio Energetisch Therapeut in Zandheuvel 59, Oosterhout nb Noord-Brabant 4901 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Workshops diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Workshops per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4901 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825124]