Serena Permanente Make Up

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Abraham Bloemaerthoek 16 , 4907 RD Oosterhout nb, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Serena Permanente Make Up

Permanente make up (PMU) is een techniek waarmee alles wat met gewone make up iedere dag moet gebeuren, in één keer voor een periode van 1 tot 3 jaar wordt bereikt. Met een speciaal hiervoor ontwikkeld apparaat en een heel fijne wegwerpnaald worden pigmenten in de huid ingebracht waardoor gedurende langere tijd en met veel minder moeite een beter resultaat wordt bereikt dan met dagelijks zelf make up aanbrengen. Permanente make up wordt onder meer gebruikt voor de behandeling van wenkbrauwen, oogleden en lippen.

Permanente make up is een ideale oplossing voor mensen die er wèl altijd leuk en verzorgd uit willen zien, maar geen tijd of zin hebben om zich iedere dag op te maken of dat niet kunnen, bijvoorbeeld omdat ze daarvoor te slecht zien of allergisch zijn voor gewone make up. Permanente make up kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld smalle lippen, lippen met te weinig contour, te dunne of geen wenkbrauwen etc. te camoufleren.

Mijn naam is Serena. Ik ben opgeleid als Biotek PMU specialist. Biotek is de absolute wereldtop op het gebied van permanente make up (PMU), zowel voor wat betreft de techniek, als de apparatuur, de pigmenten en de opleidingen. De Biotek opleiding staat bekend als de beste van Nederland.

Bezoek de website www.serenapmu.nl voor meer informatie en onder meer een uitgebreide fotogalerij van mijn werk. Er zijn ook regelmatig interessante kortingsacties.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Serena-Permanente-Make-Up-823998814397568/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout nb Noord-Brabant

Is Serena Permanente Make Up in Abraham Bloemaerthoek 16, Oosterhout nb Noord-Brabant 4907 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beauty Salon diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Beauty Salon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4907 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824816]