Tilburg Schildersbedrijf Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtduifstraat 34 , 4901 BR Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail

Over Tilburg Schildersbedrijf Van

Schildersbedrijf van Tilburg is opgericht in maart 1980. Wij beschikken over mensen met een gedegen vakkennis en ervaring, waarbij de algehele kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Ons schildersbedrijf is actief op het gebied van onderhouds-, nieuwbouw- en renovatieschilderwerk met als opdrachtgevers woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, verenigingen van eigenaren, aannemersbedrijven en particulieren in de omgeving van Oosterhout en Breda. Ons werkgebied beslaat voornamelijk West- en Midden-Brabant en sporadisch ook hierbuiten.

Het schilderwerk voor bovengenoemde opdrachtgevers wordt door ons steeds met zorg uitgevoerd. Door een zorgvuldige keuze van materialen en systemen is het mogelijk om binnen door U aangegeven richtlijnen en budget een goed stuk werk te leveren, dat gezien mag worden.

Zaken als flexibiliteit en klantgerichte probleembenadering zijn zeer belangrijke aspecten. Voor iedere opdrachtgever wordt gezamenlijk de juiste oplossing gezocht, om het even of het een budgettair, esthetisch of technisch probleem betreft.

Wij zijn aangesloten bij de AF-erkenningsregeling, HuisSchilderPlan van Sikkens en Onderhoud.nl (FOSAG).

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/schildersbedrijfvantilburg/

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tilburg Schildersbedrijf Van in Houtduifstraat 34, Oosterhout nb Noord-Brabant 4901 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Oosterhout nb Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout nb Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout nb Noord-Brabant, 4901 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815791]