AllSens Geurbeleving

AllSens Geurbeleving van Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

Door: Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine  11-04-2008
Trefwoorden: Geurmarketing

Het gaat ons om de werking van de geur; de geurmarketing


Aldus de heer Voit: “Dat onze Business Aroma’s lekker ruiken is mooi meegenomen, het gaat ons echter om de werking van de aroma’s. De 100 % zuivere geurcomposities worden zo samengesteld dat ze inspelen op het onderbewustzijn, dat ze hun specifieke werking hebben. Wij hebben al bijna 20 jaar kennis en ervaring in dit specialisme.”

De nieuwste technologieën maken het mogelijk


Koude luchtcompressie technologie in combinatie met 100% zuivere Business Aroma’s leiden tot een zeer natuurlijke verneveling. Hierdoor wordt de geurbeleving beter en intenser. De microscopisch kleine aromadeeltjes zijn zo licht, dat ze zweven en alle lucht optimaal begeuren.

Koude luchtcompressie technologie in combinatie met leiden tot een zeer natuurlijke verneveling. Hierdoor wordt de geurbeleving beter en intenser. De microscopisch kleine aromadeeltjes zijn zo licht, dat ze zweven en alle lucht optimaal begeuren.


Aroma Power kent geen grenzen
De nieuwe Aroma Power systemen zijn afhankelijk van uitvoering voor iedere ruimte geschikt. Door inbouw in luchtbehandelings- of airconditioningsysteem wordt de geurverspreiding zelfs grenzeloos.

Trefwoorden: Geurmarketing

Contact Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share