Marktleider in geurmarketing en geurmachine verandert naam.

Marktleider in geurmarketing en geurmachine verandert naam. van Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

Door: Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine  01-08-2008
Trefwoorden: Geurmarketing

Met de lancering van de nieuwe website www.VoitAromaFactory.com wil Europees marktleider in de geurmarketing en geurmachines zijn internationale ambities onderstrepen en men heeft men gekozen voor een eigentijdse naam.


Aldus de heer Voit: ”Onze branche is sterk in ontwikkeling en wij willen ons blijven onderscheiden in professionaliteit en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met zuivere geuren zonder geurdragers zoals chemie en alcohol. Voor de nieuwe naam is gekozen omdat we willen onderstrepen dat wij producent van geuren én geurmachines"; een unieke combinatie".

Sinds 1992 is geurexpert Voit actief met de geurmarketing. Inmiddels hebben vele grote ondernemingen het succes van Voit Business Aroma’s ontdekt. Audi, Ferrari, Hilton Hotels, Media Markt, Obi, Spar Supermarkten, EDEKA, Vodafone en vele andere duizende klanten behoren bij de trouwe klanten kring van Voit Aroma Factory.


In de Benelux is partner AllSens Geurbeleving ook succesvol; ook hier ervaren diverse ondernemingen het voordeel van de bijzondere geuren van Voit.
Ruik ook aan het succes:


AllSens Geurbeleving
Contactpersoon: Hans Burgers
Steenland 44
4851 WE Ulvenhout

Tel. 076-5601512
info@allsens.nl
www.allsens.nl
www.VoitAromaFactory.com

Trefwoorden: Geurmarketing

Contact Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share