Unieke geurmachine neutraliseert negatieve geuren en zorgt voor een positieve beleving

Unieke geurmachine neutraliseert negatieve geuren en zorgt voor een positieve beleving van Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

Door: Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine  12-07-2008
Trefwoorden: Geurmarketing

GeurMachine
Negatieve geuren worden geneutraliseerd

Al onze Business Aroma’s hebben een neutraliserende werking. U kunt nu de negatieve geuren omzetten naar een extra positieve beleving voor uw gasten.


Een warm welkom

Een aangenaam ruikende gelegenheid zorgt meteen voor sympathie. Uw gast zal zich snel prettig en ontspannen voelen. De sfeer kunt u versterken met onze Business Aroma’s. Van elegant, energiek, prettig, romantisch tot sensueel. Creëer die unieke ambiance die bij uw onderneming past; de gast zal uw onderneming als positief herinneren.

4 seizoenen

Cool Summer aroma in het voorjaar, Summerday aroma in de zomer, het warme Orange aroma in het najaar en natuurlijk het Christmas aroma tijdens de december feestdagen.

Wenst u nog een kopje koffie?

Het subtiel stimuleren van het ontbijt, lunch of brunch met onze Business Aroma’s behoort ook tot de mogelijkheden. Aroma’s zoals Cappuccino, Chocolate, Bakery World, Vanille Mandarin en Smoked Ham zijn eetlustopwekkende geuren.


Trefwoorden: Geurmarketing

Contact Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share