Unieke geurmachine voor reisbus, trein en boot.

Unieke geurmachine voor reisbus, trein en boot. van Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

Door: Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine  20-07-2009
Trefwoorden: Geurmarketing

Geurmachine on Tour
Speciaal voor in bus, boot en trein is er model AMB 6001. Deze unieke geurmachine kan bijvoorbeeld worden ingebouwd in de laadruimte van een bus en de chauffeur bedient het geursysteem met een drukknop in het dashboard.

Producent van hightech geurmachines.
Al bijna 20 jaar produceert Voit Aroma Factory uit München geurmachines. Eigenaar en oprichter Hans Voit heeft in 1992 ’s werelds eerste geurzuil uitgevonden.
De nieuwste technologieën maken het mogelijk.
Micronisatie van de 100% zuivere Business geuren leiden tot een zeer natuurlijke verneveling. Hierdoor wordt de geurbeleving beter en intenser. De microscopisch kleine geurdeeltjes zijn zo licht, dat ze zweven en alle lucht optimaal begeuren. Onze voorsprong in techniek zorgt voor een uiterst zuinig geurverbruik.
Wij zijn gebruiksvriendelijk.
Alle geurmachines zijn volautomatisch en verspreiden heel gedoceerd de geur. Ook zijn de geurmachines volledig programmeerbaar. Bij levering worden uw openingstijden geprogrammeerd; de meeste geurmachines passen automatisch de zomer- en wintertijd zelf aan. De geurintensiteit is heel eenvoudig middels een draaiknop in te stellen.
100% onderhoudsvrije geurmachines.
Door de unieke micronisatie techniek zijn er geen onderdelen in de geurmachine die gereinigd dienen te worden. Het verwisselen van de geurfles is heel eenvoudig.

Meer informatie: http://www.allsens.nl of [email protected]

Trefwoorden: Geurmarketing

Contact Allsens Professionele Geurmarketing & Geurmachine

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share