Vliegen naar Accra

Door: Cheaptickets  09-05-2009
Trefwoorden: Vliegreizen, Goedkope Tickets, Tickets Accra

Vliegen naar Accra

De hoofdstad van Ghana is Accra. Een zeer mooie en moderne stad waar afrikaanse tradities en het rijke westen samen gaan. In deze hoofdstaat is tevens ook de Ghanese regering gevestigd. Naast de verschillende historische monumenten zoals het Plein voor de onaghankelijkheid waar een prachtige Triomfboof te bezichtigen is en de graftombe van de allereerste president van Ghana, is het ook mogelijk om een uniek Nationaal park te bezoeken. Het National Park Mole bestaat voornamelijk uit een savanne landschap met veel vogels en verschillende zoogdieren. Een ideale plek voor het maken van  wandel safari's.

Accra is een levendige waar de officiële voertaal Engels is. Daarnaast wordt er onder de lokale afrikaanse bevolking in meer dan 75 lokale talen en dialecten gesproken. In de zomer is het in Accra 2 uur vroeger dan bij ons. In de winter is dit slechts 1 uur. Wanneer u naar Accra reist is een bezoek aan de Makola markt en Tema, een nieuwe havenstad in de omgeving zeker een aanrader. De gemiddelde temperatuur in Ghana ligt tussen de 23°C en 32°C


Vliegtickets Accra

CheapTickets.nl is uw onafhankelijke vergelijker van vliegtickets naar Accra en andere bestemmingen. De meest voordelige vliegtickets naar het zon overgoten Accra  vindt en boekt u snel op cheaptickets.nl. 

Trefwoorden: Goedkope Tickets, Tickets Accra, Vliegreizen, Vliegtickets Accra, Vluchten Accra,