Vliegtickets Denpasar Bali

Door: Cheaptickets  09-05-2009
Trefwoorden: Bali-denpasar, Denpasar,

De gemiddelde temperatuur op het eiland Bali is boven de 30°C en er is een tijdsverschil van 6 uur met Nederland. Denpasar is de hoofdstad van het eiland Bali. De hoeveelheid bezienswaardigheden is zo hoog dat het bijna niet te beschrijven valt. Vroeger behoorde de stad tot het koninkrijk Badung, waarvan het vorstenhuis in 1906 bloedig ten einde kwam. Er zijn een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden die aan deze gebeurtenis doen denken.
De Jagatnatha tempel ligt In het centrum van Denpasar.  Deze is gebouwd in 1953. Het is een monument voor het moderne hindoeïsme. In deze tempel staat onder andere het beroemde gouden beeld van Ida Batara Sanghyang Widhi, de oppergod van het hindoeïsme. De Moaspahit tempe is de oudste tempel van Bali. Deze stamt uit de 14e en 15e eeuw.

Het is mogelijk om een een bezoek brengen aan het museum Negeri Propinsi Bali. Dit museum gaat over het eiland Bali. Een ander museum is het museum Le Mayeur. Het huis van de Belgische schilder Adrien Jean Le Mayeur de Merpres.

Indonesië staat erom bekend dat ze daar heerlijke eten. Dit geldt dan dus ook voor Denpasar op Bali. Hier kunt u genieten van allerlei soorten echte Balinese specialiteiten maar natuurlijk ook Indonesische en Chinese gerechten.. U kunt ook een Pasar Malam, of te wel een avondmarkt, bezoeken om de echt Balinese sfeer letterlijk en figuurlijk te proeven.

Vliegticket Denpasar
Vliegtickets Bali boekt u eenvoudig bij Cheaptickets.nl. Wanneer u gebruikt maakt van het zoekvenster krijgt u een overzicht van alle beschikbare vluchten naar Bali. Vliegen hoeft helemaal niet duur te zijn. Het grote voordeel van CheapTickets.nl is dat u de verschillende tickets gemakkelijk kunt vergelijken om vervolgens direct de goedkoopste vliegticket te boeken.

Trefwoorden: Bali-denpasar, Denpasar,