Cisser Hairstyling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heuveleind 4 , 4901 LL Oosterhout nb, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Cisser Hairstyling

Cisser Hairstyling, de kapper met de persoonlijke touch.

Wij maken graag tijd voor u!

Aandacht en vakmanschap staat bij Cisser Hairstyling voorop. Met onze persoonlijke service bieden wij u graag dat beetje meer. Meer sfeer bijvoorbeeld in onze moderne ingerichte salon waar de koffie wordt geserveerd aan een gezellige stamtafel. Meer aandacht door bijvoorbeeld onze vitaliserende hoofdmassages. En meer service, onder andere door onze uitgebreide adviezen. Cisser Hairstyling combineert vakmanschap en creativiteit om een kapsel te creëren dat precies bij u past.

Metamorfose

Regelmatig gaat het team van Cisser Hairstyling op cursus bij bekende opleidingsinstituten. Wij laten ons graag inspireren door topkappers als Andy Uffels en Richard Koffijberg. We zijn dus continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren; of het nu gaat om een nieuwe coupe, kleuring of een totale metamorfose. Maar we maken ook graag een haarwerk voor u, mocht dat door ziekte of chemokuur noodzakelijk zijn. U kunt hiervoor een persoonlijke en vertrouwelijke afspraak maken.

Extra’s

Cisser Hairstyling werkt met professionele producten van Wella SP. Nieuws van de kapsalon vindt u in onze nieuwsbrief die enkele malen per jaar verschijnt. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste technieken en producten, en kunt u één van onze metamorfoses gadeslaan. En van uw eigen metamorfose krijgt u natuurlijk altijd een vóór en ná foto mee.

Wij werken op afspraak of op goed geluk. Graag tot ziens in onze salon!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Cisser-Hairstyling-389278017758323/

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oosterhout Noord-Brabant

Is Cisser Hairstyling in Heuveleind 4, Oosterhout Noord-Brabant 4901 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Knippen diensten in Oosterhout Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterhout Knippen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterhout Noord-Brabant, 4901 LL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3775190]