Zwaluw Fix-o-Chim in nieuwe gebruiksvriendelijke verpakking.

Zwaluw Fix-o-Chim in nieuwe gebruiksvriendelijke verpakking. van Den Braven Sealants

Door: Den Braven Sealants  01-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Chemische Ankers

De toepassing van chemische ankers is de laatste jaren in de bouw enorm toegenomen. Chemische verankering biedt dan ook duidelijke voordelen ten opzichte van het werken met pluggen en andere mechanische verbindingen. Zo is het bijvoorbeeld geen enkel probleem als een boorgat wat te ruim geboord wordt en komt er bij het indraaien van het bevestigingmateriaal geen spanning op de ondergrond. Hierdoor is scheurvorming in de ondergrond uitgesloten en kan het bevestigingsmateriaal niet kapot worden gedraaid.

Doordat de gebruikelijke chemische ankers veelal dienen te worden verwerkt met speciale, kostbare apparatuur is de drempel om over te gaan op chemische verankering, in plaats ven het werken met pluggen, tot op heden voor velen vrij hoog geweest.

Den Braven Sealants brengt daar nu echter verandering in!

Zwaluw Fix-o-Chim is vanaf nu leverbaar in een 300 ml. kitkoker die met ieder normaal kitpistool verwerkbaar is.

De verwerking van het product is kinderlijk eenvoudig!
Na het opendraaien van de koker wordt de inhoud met een mes of schaar geopend en vervolgens de mengtuit gemonteerd. De koker wordt in een kitpistool geplaatst.(voordat het product kan worden toegepast wordt er een rups van ca. 5 cm. weggespoten. Omdat het product zich in de tuit mengt en dit eerste deel van de pasta mogelijk niet geheel juist is gemengd en dient niet te worden gebruikt) De pasta wordt in de boorgaten gespoten, nadat deze zorgvuldig zijn ontdaan van stof en boorslijpsel.
Na het aanbrengen van de pasta wordt het bevestigingsmateriaal met een draaiende beweging in de pasta geplaatst.Na uitharding van de pasta is er een ijzersterke verbinding ontstaan.
Voor verdere details met betrekking tot de verwerking verwijzen wij u graag naar het technisch merkblad van dit product.

Trefwoorden: Bouw, Chemische Ankers

Contact Den Braven Sealants

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share