Made-By nu ook in Londen

Made-By nu ook in Londen van Keiki

Door: Keiki  18-03-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Moodstreet, Made-by

Made-By werkt aan het verbeteren van het milieu- en arbeidsomstandigheden in de productieketen, bijvoorbeeld door het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en door samenwerking met fabrieken met goede arbeidsomstandigheden.

Made-By werd begin 2004 opgericht door ontwikkelingsorganisatie Solidaridad en was de eerste jaren voornamelijk actief in Nederland. In Duitsland is recentelijk een kantoor geopend en sinds kort heeft nu ook Engeland een kantoor. Begin 2010 komt een kantoor in Scandinavië.

Het label presenteerde zich in Engeland voor het eerst gedurende modevakbeurs Pure in Londen en de officiële lancering vond enkele weken later plaats in de Londense 'The Hospital Club', waarbij ook het internationale topmodel en ambassadrice voor Made-By Summer Rain Oakes aanwezig was. Het eerste Engelse merk dat zich bij Made-By heeft aangesloten is Edun van pop-icoon Bono.

Imiddels werkt Made-By samen met diverse merken afkomstig uit Nederland, Duitsland, Denemarken, Ierland, België en Australië met onder andere de merken Imps & Elfs, Komodo, Litlte Feet, Mim-Pi, Moodstreet en Purebaby.

Trefwoorden: Kinderkleding, Made-by, Moodstreet