‘Shoppen wordt kinderspel’

‘Shoppen wordt kinderspel’ van Keiki

Door: Keiki  13-03-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Moodstreet, Mayoral

Keiki.nl is ontstaan met het idee dat in de kleine maatjes voor meisjes (te) weinig leuke, originele, eigenwijze kleding van goede kwaliteit te vinden is.
Het merendeel van de winkels in kinderkleding focust zich op de grotere maten. In de kleine maatjes is het aanbod beperkter, minder kleurrijk en is de styling en het ontwer vaak eenvoudiger ten opzichte van de grotere maten. De allerkleinsten groeien snel waardoor ze juist veel kleding nodig hebben.

Winkelen op het web is eigentijds, makkelijk en flexibel. Dit is dé uitvinding voor moeders met weinig tijd, kinderen die niet willen passen, schema's die niet synchroon lopen, of voor de zoektocht naar een (kraam)kado.

Vorig jaar besloten om de webwinkel Keiki te starten, waarbij de focus op de kleine maatjes met een uitgesproken stijl ligt. Meisjes verdienen vanaf hun geboorte orginele mooie kleding. Omdat kleine meisjes snel groter worden hebben wij een assortiment t/m maat 128. En nu is de eerste nieuwe zomercollectie bij Keiki online! Met Keiki.nl willen we voor de allerkleinsten een grote stylingkeuze bieden; ook door eindeloos te combineren. Toch leuk als ze steeds weer in de spiegel willen kijken!

Originaliteit, kwaliteit en service staan bij ons voorop! Daarnaast niet minder belangrijk: een uitstekende pasvorm en kleding die geschikt is voor zowel school, een feestje en om in te spelen. We hebben voor de zomer van 2008 een mix van internationale allure; design uit Spanje, Denemarken en last but not least Nederland met de merken Mayoral, Me Too, Little Feet en Moodstreet.

Shoppen wordt kinderspel op www.keiki.nl

 

 

Trefwoorden: Kinderkleding, Mayoral, Moodstreet,