Wintercollectie 2008/2009 Little Feet en Moodstreet bij Keiki.nl

Wintercollectie 2008/2009 Little Feet en Moodstreet bij Keiki.nl van Keiki

Door: Keiki  05-08-2008
Trefwoorden: Kinderkleding, Merkkleding, Moodstreet

Little Feet en Moodstreet wintercollectie 2008/2009: BETOVEREND SIBERIË!

Witte nachten en de extreem koude toendra, een beeld dat opdoemt bij de gedachte aan Siberië. Maar dit enorme gebied heeft zoveel meer te bieden. Sober en stoer zijn de kernwoorden van de Siberische Moodstreet, maar desalniettemin hebben de ontwerpen een sprookjesachtige charme en eigentijdse folklore accenten. Van Baboesjka tot de boze heks Baba Yaga, de reis van Little Feet en Moodstreet dwars door Siberië is een tot de verbeelding sprekende reis, die grote indruk maakt en waar we nog lang van zullen nagenieten!

Girls are in the mood for…
Om barre weersomstandigheden te trotseren laten Little Feet en Moodstreet echte woven knits fuseren met een veelzijdigheid aan prachtige folklore bloemendessins. Contrast wordt geboden door een mooi verwassen moleskin en soepel satijn. Stoere donkere tinten met een warme toon geven de collectie karakter, afgewisseld met felle kleuren zoals turquoise en felroze. Bright salmon zorgt voor verrassing op een ondergrond van warm donkerpaars. Het Siberische sprookje wordt geaccentueerd met hier en daar een sprankeltje zilver en goud. Hoogtepunt van deze collecties kan zelf worden gecreëerd door lagen te mixen.

Bij Keiki.nl vind je de collecties van Little Feet (maat 68 t/m 92) en Moodstreet (maat 92 t/m 128)  voor kleine meisjes.
De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos en afgewerkt met zeer mooie details.
Zoek je een stoere, lieve, trendy, comfortabele, originele outfit? Keiki heeft voor elk wat wils.

Come and see us at www.keiki.nl


Trefwoorden: Kinderkleding, Merkkleding, Moodstreet