Wintercollectie Moodstreet 2009 bij Keiki.nl

Wintercollectie Moodstreet 2009 bij Keiki.nl van Keiki

Door: Keiki  09-07-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Mode, Meisjes

Hoog in het Noorden, diep in de bergen leefden kleine kindervoetjes in de kleurrijkste reizende kinderstraat van de wereld.
Moodstreet slaat de vleugels weer uit en landt voor het komende winterseizoen in het avontuurlijke Noorwegen. Het land van trollen, Vikingen en natuurlijk de prachtige winters. De straat kenmerkt zich door een besneeuwd winters landschap met veel bergen en fjorden, met hier en daar een wak om de vissen te vangen. De enorme beleveringswereld rondom een fantasierijk Noorwegen is tot in detail en op originele wijze in de collectie terug te zien. Kortom, er valt weer genoeg te beleven en de toon is ongelofelijk uitdagend, stoer en bovenal fantasierijk.

Als de dagen kort zijn en donker is er juist behoefte aan kleur. De donkere winterdagen worden in de Moodstreet dan ook verlicht door opvallend uitgesproken kleurgebruik. Het gekozen kleurenpalet geeft een nieuwe betekenis aan de winter, welke klaarblijkelijk helemaal niet grauw hoeft te zijn! Het Noorse thema komt verder terug in de verschillende prints en artwork.

Naast grijzige tinten en non-colours zorgen echte kleuren als pink en hyacinth voor een spannend en geraffineerd beeld. Rijke groenvarianten en bosachtige tinten onderstrepen het echte buitenleven-gevoel en worden opgefrist door felle kleuren als het spannende paradise pink. Voor de meiden komt sprookjesachtig Noorwegen tot leven in de bijzondere artworks. De klassieke Noorse trui is op een hele hippe manier vertaald in een fijn jacquard dot vestje met plissé hals. De gebruikte kwaliteiten zijn heel divers. Van mooie jersey's tot stofrfen met een beetje wol voor een behaaglijk warm gevoel. In het winterse beeld zijn laagjes niet alleen leuk, maar ook functioneel en lekker warm! Kortom, personalize your style metdit eigentijdse en zeker ook veelzijdige seizoen!

De collectie van Moodstreet voor meisjes is verkrijgbaar bij www.keiki.nl

 

Trefwoorden: Kinderkleding, Kindermode, Kleertjes, Kraamcadeau, Kraamkado, Meisjes, Meisjeskleding, Merkkleding, Mode, Moodstreet, Prematuurkleding, Roxy