zomer 2009: modetrends kinderkleding

zomer 2009: modetrends kinderkleding van Keiki

Door: Keiki  11-05-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Mode, Meisjes

De modetrends voor zomer 2009 zijn te verdelen in vier thema's, te weten Transformature, Viva Havana, Oriental Safari en Preppy beach. Kenmerkend voor deze zomer is het mixen van de verschillende stijlen.

1. Transformature: een ontmoeting van natuurlijke groene, gele, bruine en auberginetinten met regenboogkleuren en zilver. Te denken aan bijvoorbeeld bomberjacks in hoogglanzend nylon, capuchons, gekleurde biezen en bandjes.

2. Viva Havana: stoere uitgewerkte details, romantische borduursels en doorleefde graphics. Centraal staan vintagekleuren en donkere zomertinten. Turkoois en geel zorgen voor de accenten en koper en goud voor de details. Te denken aan bijvoorbeeld retrojeans met borduursels, flamenco-invloeden, driewart mouwlengtes en ruitdessins.

3. Oriental safari: dessins, decoratieve elementen en etnische prints. Als basis zanderige neutrale en donkere zomertinten met exotische, kruidige tinten. Te denken aan bijvoorbeeld etnische halslijnen, lange tunieken, cargopants en shorts.

4. Preppy beach: hoogzomerthema. Frisse pastels met highlights van neonkleuren, traditioneel rood-wit-blauw en artworks met cupcakes, ijsjes en vogels. Te denken aan bijvoorbeeld slimfit broeken, contrasterende biezen, bb-ruitjes en streepjes en dessins van strepen met bloemetjes.

De zomerse temperaturen komen steeds vaker voor en de zomer is in aantocht. Winterkleding is nu echt verleden tijd en de kinderen zitten te springen om wat nieuws aan te mogen in die vrolijke zomerse kleur. Keiki.nl heeft deze zomer gekozen voor een mooi pallet aan kleuren met de kinderkledingmerken Girandola, Litle Feet in Moodstreet, Me Too, Moodstreet en Roxy.
Kom je snel kijken bij www.keiki.nl ?

Bron: Textilia - www.textilia.nl

Trefwoorden: Kinderkleding, Kindermode, Kleertjes, Kraamcadeau, Kraamkado, Meisjes, Meisjeskleding, Merkkleding, Mode, Moodstreet, Prematuurkleding, Roxy