Zomercollectie Little Feet en Moodstreet 2009 bij Keiki.nl

Zomercollectie Little Feet en Moodstreet 2009 bij Keiki.nl van Keiki

Door: Keiki  13-01-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Mode, Meisjes

Venezuela
Met de geur van mango en koriander in je neus, genietend van een kletterende waterval in de jungle. Daar waar in iedere boom een krulaapje verstopt kan zitten en waar je goed moet oppassen bij elke stap die je zet. Er zou zomaar ineens een slang of ander eng beest te voorschijn kunnen komen. Dan  kan je maar beter gekleed zijn in de nieuwste zomercollectie van Moodstreet. Moodstreet is dit seizoen in Venezuela en het is er heerlijk. En dit is nog maar het begin van de reis.

Girls just wanna have fun
In een avontuurlijk land als Venezuela, met vele imposante bergen, rivieren, jungle en, niet te vergeten, de heerlijke stranden moet je als meisje voor iedere gelegenheid een passend outfitje hebben. Er zijn vele spannende outfits in verrassende kleurstellingen. Non-colors als antra en wit worden gedragen met contrasterende kleuren als roze, fluor roze, donkerpaars en sprinkhaan groen. Perfect voor een tocht door de jungle zijn de brutale fluor dessins en gedistingeerde geweven ruitjes. Wat dacht je van tops met gekleurde tijgerprints, op een korte, lange, smalle of baggy broek? Sokken over de pijpen en geen insect meer die je lastig valt. Ook nieuw zijn de neutrale tinten als taupe, wit en kit gecombineerd met uitgesproken kleuren als lime, dahlia en fluor oranje. Het wordt moeilijk kiezen, want ook aan stoffen is er volop keuze: uni voiles in felle kleuren, glanssatijn en stoeren canvas. Ga je een dagje naar het palmenstrand  dan ga je het liefst gekleed in een luchtig strandjurkje met een print van dansende indianenmeisjes of een fluor flamingo. Nu alleen nog oppassen dat er tijdens het bouwen van een zandkasteel geen kokosnoot op je hoofd valt.  

Machomannetjes
Stoere jongens zijn voor niets of niemand bang en vinden de reis door Venezuela één grote ontdekkingstocht. Junglekleuren als donkerpaars en groen worden gedragen met antra, wit en blauw. In de jungle kan je niet zonder een stoere canvas taupe broek met vele zakken voor je hele survivalpakket. Met alle enge beesten kan je maar beter direct vrienden worden. Wedden dat de insecten je shirt met een creepy all-over print van torren, spinnen en kevers zien als ultieme peace offer? Vervolg je de reis naar de kust dan is een stoere surflook gewenst. Kleuren als coffee, taupe, wit, aqua en koraalrood passen perfect bij de Venezuelaanse kustlijn. Met een comfortabele knisperende poplin of een verwassen geblokte shorts is geen golf te hoog. Om niet te verbranden, en natuurlijk om de blits te maken, trek je een shirt aan gemaakt van een combinatie van geweven stof met jersey vol opvallend art work en badges.

De collectie van Little Feet in Moodstreet en Moodstreet is verkrijgbaar bij www.keiki.nl

Trefwoorden: Kinderkleding, Kraamcadeau, Kraamkado, Meisjes, Meisjeskleding, Merkkleding, Mode, Moodstreet, Prematuur, Prematuurkleding, Roxy