Zomercollectie Me Too 2009 bij Keiki.nl

Zomercollectie Me Too 2009 bij Keiki.nl van Keiki

Door: Keiki  05-02-2009
Trefwoorden: Kinderkleding, Mode, Merkkleding

De vogels zijn aan het tjilpen, de bloemen bloeien en de zonnestralen stralen warmte uit - we hebben de wind in onze zeilen. Het dynamische en kleurrijke heelal heeft de Me Too zomercollectie 2009 geinspireerd.

Collectie voor meisjes
Een kleine leeuw gaat haar weg door het oerwoud van kleurrijke bloemen. Op haar weg ontmoet ze verblindende kleuren. De regenboog gekleurde toekan vliegt hoog over het oerwoud, de tuin en het regenwoud met inspirerende spannende verhalen. Hartjes en bloemen in de kleuren rood, zilver en blauw. Beloftes van warmte en zomer. De vogel vliegt van het ene kleurenpallet naar de volgende, in harmonie met stoere denim wassingen en modellen. Stippen en baby doll kledingstukken zetten hun stempel op de Me Too zomercollectie 2009. De kleuren van de papegaaienvleugels zijn de inspiratie voor deze collectie.

Als de voorjaarszon schijnt en de koele bries de wangen rood maakt, dan weten we dat het voorjaar is en de zomer niet ver weg. Loop hand in hand met de natuur, laat je inspireren door de fantastische kleuren en droom weg naar de Me Too zomercollectie 2009 in een heelal met een weelde aan kleuren, dieren, stemmingen en happy days.

De collectie van Me Too is verkrijgbaar bij www.keiki.nl
Kom je snel kijken?

Trefwoorden: Kinderkleding, Kraamcadeau, Kraamkado, Limo Basics, Meisjeskleding, Merkkleding, Mode, Moodstreet, Prematuur, Prematuurkleding, Roxy,