Kinderopvang Ukke-Puk: Uw kind voelt zich er zeker thuis!

Kinderopvang Ukke-Puk: Uw kind voelt zich er zeker thuis! van Kinderopvang Ukke-puk

Door: Kinderopvang Ukke-puk  20-08-2008
Trefwoorden: Kinderen, Kinderopvang, Oppasmoeder

Kinderopvang Ukke-Puk, een initiatief van Diana van Bavel.

Uw kind voelt zich er thuis, kan veilig spelen in een kindvriendelijke buurt of een afgesloten tuin. Met de ruime doorzon kamer en van alle veiligheidsmaatregelen voorzien is ons huis een ideale plaats om uw kind overdag lekker tot rust te laten komen.

Steeds meer ouders werken beiden, en met kinderen van 0 - 4 jaar gaat dat vaak nogal lastig. Daarom is Kinderopvang Ukke-Puk dé ideale mogelijkheid om uw kinderen overdag heen te brengen zodat u 's avonds weer met een gerust hart naar huis komt!

"Ukke-Puk is een gastouderkinderopvang en werkt als een zelfstandige onderneming onder de franchiseformule "Franch & Free" in samenwerking met gastouderbureau “Kind aan Huis” en “Kobergroep”. Het bedrijf is gevestigd in Oosterhout (NBr.)

De kinderopvang heb ik bij mij aan huis, uw kind wordt opgevangen in een gewone gezinssituatie waardoor uw kind zich erg snel veilig en thuis zal voelen. Ik bied opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar omdat de kinderopvang kleinschalig is (1 tot 4 kinderen) is er veel ruimte en individuele aandacht voor uw kind."

Kinderopvang Ukke-Puk: Veel ruimte en individuele aandacht voor uw kind!

Kinderopvang Ukke-Puk: Een zelfstandig bedrijf onder de "Franch & Free formule" en aangesloten bij "Kober Kind aan Huis"

Kinderopvang Ukke-Puk: Opvang voor kinderen van 0 - 4 jaar!

Kinderopvang Ukke-Puk: Omgeven door het groen en zonder doorgaand verkeer staat onze woning in een kindvriendelijke wijk!

Kinderopvang Ukke-Puk: Bij ons heeft uw kind alle ruimte om te spelen in een veilige situatie!

Kinderopvang Ukke-Puk: Wij werken met flexibele tijden kunnen in overleg met u altijd een passende overeenkomst sluiten.

Trefwoorden: Kinderen, Kinderopvang, Kinderopvang Ukke-puk, Na-schoolse, Oppasmoeder, Ukkie,