Ukke-Puk website is vernieuwd!

Ukke-Puk website is vernieuwd! van Kinderopvang Ukke-puk

Door: Kinderopvang Ukke-puk  11-11-2008
Trefwoorden: Kinderen, Dagopvang, Oppasmoeder

De website van Kinderopvang Ukke-Puk is vernieuwd! Na weken hard werken is hij dan eindelijk op maandag 10-11-2008 online gegaan! Naast een drastisch veranderd uiterlijk is ook de complete structuur van de website vernieuwd. Hierdoor kunnen wij onze website beter up-to-date houden en vaker aanpassingen door voeren. Komt u vooral met regelmaat kijken, zodat u niets hoeft te missen van de gezellige dagen die de kinderen beleven bij Kinderopvang Ukke-Puk!

We hebben enkele grote aanpassingen doorgevoerd:

  • Geheel nieuw uiterlijk!
  • Makkelijker en vaker onderhoud aan de site door verbeterde achterligende structuur.
  • Nieuwe foto's zijn online geplaatst, nu onder verdeeld in categorieën.
  • Alle foto's kunnen uitvergroot worden.
  • We beginnen met een schone lei, het gastenboek is geleegd. We zouden het zeer op prijs stellen als u ons hier laat weten wat u van de vernieuwde website vindt, of natuurlijk ook van de opvang in het algemeen.
  • De beheerders zijn beter bereikbaar via de contactpagina. Wanneer er een probleem is zullen we u nóg sneller kunnen helpen!
  • En natuurlijk blijft Ukke-Puk uw favoriete kinderopvang dankzij de grandiose service van Diana van Bavel, onze fanatieke gastouder zonder wie dit bedrijf niet had kunnen bestaan!

We hopen dat Kinderopvang Ukke-Puk ook in de toekomst uw favoriete kinderopvang zal kunnen blijven. Ouders kunnen met de vernieuwde website beter op de hoogte gehouden worden van wat hun kind zoal doet op een dag in de opvang. Natuurlijk is het ook mogelijk om reacties te sturen contact met ons op te nemen via http://www.kinderopvangukke-puk.nl/contact.

We hopen u spoedig te kunnen verwelkomen bij Kinderopvang Ukke-Puk!

Met vriendelijke Groetjes,

Het beheer van Kinderopvang Ukke-Puk

Trefwoorden: Dagopvang, Kind Aan Huis, Kinderen, Kinderopvang Op Maat, Kinderopvang Ukke-puk, Kober, Na-schoolse Opvang, Oppasmoeder, Thuis Opvang, Vernieuwde Website,