Professionaliseren van projectmatig werken, dat kan óók leuk zijn!

Door: Pit2projects  22-02-2007

PIT2Projects heeft een leerzame en vooral onderhoudende vorm ontwikkeld om met
(project)managers aan de slag te zijn rondom projectmatig werken in een organisatie:
een projectmanagementquiz.

PIT2Projects is een projectmanagementbureau dat zich tot doel heeft gesteld om projectmatig werken
in organisaties te professionaliseren. Niet als adviseur van een afstand, maar door medewerkers en management met elkaar in gesprek te brengen rondom het thema projectmatig werken. Een vorm daarvoor is de projectmanagementquiz.

Met deze projectmanagementquiz …
… worden de principes van projectmatig werken opgefrist
… peilt u de heersende gedachten en kennis van projectmatig werken in uw organisatie
… ontstaat een gesprek over de vraag: ‘Hoe worden projecten geleid? En wat kan beter?’
… kunt u beginnen met het professionaliseren van projectmatig werken en daarmee het effectiever en efficiënter realiseren van veranderingen in uw organisatie

De projectmanagementquiz wordt gespeeld met managers, projectmanagers en/of projectmedewerkers uit uw organisatie. U kunt naar eigen inzicht deelnemers uitnodigen. In maximaal drie uur tijd worden vragen beantwoord, wordt er onderling gediscussieerd en meningen uitgewisseld en deel ik alle expertise van projectmatig werken die ik in de afgelopen tien jaar verzamelde.

En natuurlijk wordt er beloond. Aan het einde ontvangt de winnaar een prijs. Maar ook uw organisatie wordt beloond. Een paar dagen later ontvangt u een analyse van de resultaten van de projectmanagementquiz mét een aantal adviezen.

De kosten van deze leerzame en competitieve ochtend, middag of avond bedragen € 875,- exclusief BTW maar inclusief het advies van PIT2Projects. Het bedrag is ongeacht het aantal deelnemers. De ervaring leert dat optimaal rendement wordt bereikt met vier tot twaalf deelnemers. Kosten voor het huren van een ruimte zijn er niet, ik kom naar uw kantoor. In overleg wordt een datum gepland.

Meer informatie? Bel dan met Natascha Leeuwenkuijl op 06-54791792 of kijk op www.pit2projects.nl.