Inpaktafel

Inpaktafel van Sovella Oy (gws Systems)

Door: Sovella Oy (gws Systems)  06-06-2011
Trefwoorden: Werktafel, lean werken, Inpaktafel

Inpak werktafels van Sovella blinken uit in modulairiteit. Alle componenten en accessoires zijn eenvoudig te verplaatsen. Een Sovella inpak werktafel is zeer sterk, duurzaam, ergonomisch verantwoord, gemakkelijk uit te breiden of aan te passen. Kortom de perfecte oplossing. Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen met het samenstellen van de beste oplossing voor uw inpak werkzaamheden. De frames zijn van staal, in hoogte verstelbaar en voorzien van een grijze poeder coating. De werkbladen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. De opbouwen zijn geheel aan uw wensen aan te passen en uit te breiden.

Trefwoorden: Inpaktafel, lean werken, magazijninrichring, Werktafel,

Andere producten en diensten van Sovella Oy (gws Systems)

Sovella - Ladekasten van Sovella Oy (gws Systems) thumbnail
06-06-2011

Sovella - Ladekasten

Zware kwaliteit, duurzaam, diverse maten, gemakkelijk met een pallet wagen te verplaatsen. 


ESD stoelen van Sovella Oy (gws Systems) thumbnail
06-06-2011

ESD stoelen

 Werkplaats stoelen van Sovella zijn in diverse types te verkrijgen. Hoge kwaliteit en duurzaamheid tegen een scherpe prijs.


Sovella - TowerLine werktafels voor R&D en Labo van Sovella Oy (gws Systems) thumbnail
06-06-2011

Sovella - TowerLine werktafels voor R&D en Labo

Een TowerLine werktafel is dubbelzijdig te verkrijgen en daardoor uiteramate geschikt in wat kleinere ruimtes. De tafels zijn in hoogte verstelbaar en in diverse maten verkrijgbaar. 


Electronica werktafel van Sovella Oy (gws Systems) thumbnail
06-06-2011

Electronica werktafel

Vele internationale bedrijven over de hele wereld hebben gekozen voor Sovella werktafels. Met name de duurzaamheid en kwaliteit, de modulairiteit en de door ons geboden continuiteit spelen daarin een belangrijke rol. 


ESD werktafel van Sovella Oy (gws Systems) thumbnail
06-06-2011

ESD werktafel

ESD werktafels van Sovella zijn een standaard bij de grote electronica assemblage bedrijven over de hele wereld. Deze bedrijven kiezen voor duurzaamheid, continuiteit en kwaliteit. De Sovella ESD werktafels zijn scherp geprijst en kunnen snel geleverd worden.