Staka brengt dakluiken met buitengewoon hoge isolatiewaarde op de markt

Staka brengt dakluiken met buitengewoon hoge isolatiewaarde op de markt van Staka

Door: Staka  14-07-2008
Trefwoorden: Bestek, Dakterras, Dakisolatie

Door de geïsoleerde sandwichconstructie kennen de dakluiken een zeer hoge isolatiewaarde van maar liefst 2,5 m2k/w. Een nog nooit vertoonde isolatiewaarde voor dakluiken! Verder zijn de RVS dakluiken extreem sterk en stijf waardoor ze belastbaar zijn tot 2.000 kg. Ten behoeve van maximale duurzaamheid worden de dakluiken uitsluitend in (2mm) roestvast staal geproduceerd en voorzien van een hoogwaardige polyester poedercoating. Het deksel van het luik wordt ondersteund met gasdrukveren waardoor het altijd makkelijk te openen of te sluiten is en beveiligd is tegen dichtklappen. Voor maximaal gebruiksgemak is aan de binnenzijde een handbeugel gemonteerd. Daarnaast kunnen de dakluiken door de tweepunts panieksluiting tegelijkertijd ook dienst doen als vluchtluik.

Alle uitvoeringen van de RVS dakluiken kunnen uitgevoerd worden met een zichtvenster van polycarbonaat, waardoor naast daktoegang ook daglichttoetreding wordt gerealiseerd. Verder zijn uiteraard ook alle bekende toegangsmiddelen tot dakluiken leverbaar: schaartrappen, opsteekladders, aanhaakladders en kooiladders.

Staka heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het produceren van luiken voor zeer uiteenlopende toepassingen. De dakluiken zijn weliswaar in een aantal standaarduitvoeringen verkrijgbaar maar in de afwijking ligt voor Staka de uitdaging. De productie vind compleet plaats in eigen beheer en is in hoge mate geautomatiseerd en gerobotiseerd. Hierdoor kan er tegen scherpe condities een hoge en constante kwaliteit worden geleverd.

Ga naar www.staka-dakluiken.nl voor meer informatie, tekeningen, foto's en STABU bestekteksten en bekijk hier alle dakluik combinaties!

Vind hier alle belangrijke informatie voor uw dakterras: http://dakterras.startkabel.nl/

Trefwoorden: Aanhaakladder, Bestek, Dakisolatie, Dakluik, Dakluiken, Dakterras, Daktoegang, Kooiladder, Opsteekladder, Schaartrap, Stabu, Staka,