Software

Software van Tri-m Software & Webdesign

Door: Tri-m Software & Webdesign  02-06-2011
Trefwoorden: Software, Webwinkel, Applicatie

Tri-M ontwikkelt naast websites ook maatwerk software. Ons team van specialisten ontwikkelt onder andere database-applicaties, administratieve applicaties en boekhoudkundige software. Verder specialiseren wij ons in wetenschappelijke toepassingen zoals patroon-analyse software en OCR. Ook hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen van internet- en netwerk-toepassingen.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn!
Kleine tools, updates en aanpassingen van bestaande broncode en andere kortdurende projecten zijn bij verreweg de meeste andere bedrijven een hele dure aangelegenheid. Wij rekenen altijd een eerlijke prijs. Neem contact op met ons voor een prijsopgave van uw specifieke wensen en voorkeuren.

Tri-OS: Besturingssysteem van de toekomst
Met het nieuwe besturingssysteem Tri-OS word downloaden en uploaden net zo simpel als het slepen van icoontjes! Verschillende websites en webapplicaties kunnen bestanden en informatie delen. Lees verder hier.

Open Source
Wij werken zoveel mogelijk met opensource development tools, waaronder Java, Netbeans IDE, PHP, Ext.js javascript framework, en andere. Wij hebben echter ook ervaring in bijv. Microsoft Office en Visual Studio, (Codegear) Delphi en C++ Builder, en andere.

Trefwoorden: Applicatie, Software, Webwinkel

Contact Tri-m Software & Webdesign

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Tri-m Software & Webdesign

Huisstijl van Tri-m Software & Webdesign thumbnail
02-06-2011

Huisstijl

Oog voor detail, uniek ontwerp.


Websites van Tri-m Software & Webdesign thumbnail
02-06-2011

Websites

Oog voor detail, scherp geprijsd, alles is mogelijk, uniek design.