Websites

Websites van Tri-m Software & Webdesign

Door: Tri-m Software & Webdesign  02-06-2011
Trefwoorden: Ontwerp, Website, Webwinkel

Tri-M ontwikkelt gebruiksvriendelijke, toegankelijke, geheel aan uw huisstijl aangepaste websites en webapplicaties. Ons streven is om websites zowel in design en layout, duidelijkheid en overzichtelijkheid, vindbaarheid en effectiviteit, uit te laten blinken.

Geen templates
Omdat wij geen gebruik maken van templates, kan elke website gemaakt worden zoals de klant dat wil. Bij Tri-M geldt echt: the sky is the limit! En toch zijn onze producten ook voor particulieren en kleine bedrijven met een wat kleiner budget.

Zoekmachine-optimalisatie
Een goede website is natuurlijk mooi, maar nog mooier is als uw website ook echt gevonden wordt. Er zijn veel bedrijven die u hiervoor apart laten betalen. Dit wordt SEO (Search Engine Optimalisation) genoemd, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Wij vinden dat het ontwikkelen van een goede website ook inhoudt dat deze website goed gevonden kan worden door zoekmachines. Bij het ontwikkelen van uw website zorgen wij er dan ook meteen voor dat alles hiervoor tot in de puntjes wordt verzorgd. En dat zit gewoon bij onze prijs inbegrepen!

Altijd up to date
Steeds meer websites zijn complexe webapplicaties opgebouwd uit een combinatie van technieken zoals HTML5, XHTML, CSS3, CSS, Javascript, Java en Flash. Onze webdesigners zijn behalve webdesigner ook programmeurs met jarenlange ervaring en hebben al aan vele projecten gewerkt. Zij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op script-gebied en gebruiken de meest recente versies. 

Trefwoorden: Ontwerp, Webdesign, Website, Websites, Webwinkel

Contact Tri-m Software & Webdesign

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Tri-m Software & Webdesign

Huisstijl van Tri-m Software & Webdesign thumbnail
02-06-2011

Huisstijl

Oog voor detail, uniek ontwerp.


Software van Tri-m Software & Webdesign thumbnail
02-06-2011

Software

Scherp geprijsd, oog voor detail, uniek design, gebruiksvriendelijk.