Acket Drukkerij Kartonnage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gasstraat-oost 13 , 5349 AH Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Acket Drukkerij Kartonnage

Acket drukkerij kartonnage bv in Oss: één van de oudste familiebedrijven in de vouwkartonnage-industrie bestaat al meer dan 130 jaar en biedt werkgelegenheid aan zo'n 120 gekwalificeerde medewerkers die fraaie , herkenbare vouwdoosjes maken voor consumentenproducten.

Regelmatig wordt geïnvesteerd in de modernste technologie om flexibel, efficënt en hoogkwalitatief te produceren tegen marktconforme tarieven. Hiermee wordt de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en in dienst van de klant gesteld.
De marktfocus ligt op de foodindustrie zowel op A- merk fabrikanten als op producenten van private labels en retailbrands.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oss Noord-Brabant

Is Acket Drukkerij Kartonnage in Gasstraat-oost 13, Oss Noord-Brabant 5349 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijk diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Zakelijk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5349 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760825]