Advocaten Aldenhoven & Laatsman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 53 , 5341 GB Oss, Noord-Brabant

E-mail

Over Advocaten Aldenhoven & Laatsman

Advocatenkantoor Aldenhoven is gesitueerd in het centrum van Oss op enkele minuten loopafstand van het treinstation (Oss centraal). Onze clientèle bestaat uit particulieren en bedrijven. Wij onderhouden een algemene rechtspraktijk, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.U kunt terecht bij ons voor de volgende rechtsgebieden: Huurrecht, Contractenrecht, Algemene Voorwaarden, Incasso zaken.
Onze cliënten komen uit Uden en Oss.

Uw advocaat in Oss is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden.
Onder contractenrecht valt o.a. : Opstellen van contracten, koopcontracten, overeenkomsten van aanneming van werk, overeenkomsten van opdracht, het beoordelen en uitleggen van contracten, het oplossen van geschillen rond contracten. het het procederen naar aanleiding van contracten.

Onder huurrecht verstaan wij o.a.: Opstellen van huurcontracten, Beoordelen van huurcontracten, het toetsen van huurcontracten van woningen, bedrijfspanden, onroerende goederen in Oss en Uden.

Incasso voorziet in het efficiënt incasseren van vorderingen, door ingebreke stelling , zonodig gevolgd door rappel met concept dagvaarding,of faillissementsrekest ( faillissementsaanvrage) voor de regio Oss en Uden.

Algemene Voorwaarden betreft zaken zoals: het opstellen van leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden voor aannemers, groothandel, winkeliers
en het MKB,
Ook voor het toetsen en uitleggen van de kleine lettertjes.

Ook voor strafrecht, familierecht, arbeidsrecht en erfrecht.

Advocaten geven ook juridisch advies over juridische zaken die u tegenkomt.
advocatuur in Oss voor de omliggende plaatsen zoals Uden, Heesch, Schaijk.
Bel voor informatie

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocaten Aldenhoven & Laatsman in Molenstraat 53, Oss Noord-Brabant 5341 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oss Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oss Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oss Noord-Brabant, 5341 GB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826852]